CAFETARIA MUNTENDAM MUNTENDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 310 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Muntendam Muntendam. Meer weten? Ontdek meer

3 okt 2022 om 10:31 Jägerschnitzel besteld en ik krijg een zigeunerschnitzel. Lag in een laag frituurvet en was zo hard dat je er een hersenpan mee in kon slaan. De salade was niet meer dan een plukje sla met komkommer en tomaat. Patat was wel goed gebakken.
2 okt 2022 om 20:06 Geen,prima.
30 sep 2022 om 21:41 Super bezorging! Vriendelijke medewerkers.
26 sep 2022 om 19:42 Lekker eten
25 sep 2022 om 20:29 Vette raspatat en de frikandel speciaal was helaas meer een frikandel met curry en uitjes amper mayonaise te proeven en te lang gebakken. En voor de zoveelste keer dat de milkshake machine kapot was.
25 sep 2022 om 20:26 Normale bezorgtijd maar eten was niet te nassen. Van de patat kregen we gelijk maagzuur, snacks waren koud en milkshake te zoet.
20 sep 2022 om 20:53 Het duurde best lang.
18 sep 2022 om 19:59 Heerlijk gegeten en ook nog een lief briefje bij de bestelling van de dames
12 sep 2022 om 12:39 Het was allemaal een beetje te, te hard gebakken, te droog, te zout. Voor ons niet voor herhaling vatbaar. Gegroet Geert de Vries
9 sep 2022 om 22:27 Op tijd besteld, en was er ook om die tijd. Goed gedacht om de opmerkingen. Beetje aan de zoute kant maar wel goed warm.
7 sep 2022 om 10:09 Prima eten. Alleen jullie milkshakes zijn veel te dik, je krijgt gewoon een klomp softijs in een beker met een rietje.. niet te doen.
2 sep 2022 om 23:21 patat vond ik een beetje lauw,verder wel in orde