CAFETARIA MUNTENDAM MUNTENDAM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 332 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Muntendam Muntendam. Meer weten? Ontdek meer

25 nov 2022 om 18:50 Meer dan een uur op de bestelling gewacht, toen ontbrak er ook nog een kaassouffle.
24 nov 2022 om 20:47 Helaas was de sate saus al hard maar verder lekker gegeten.
22 nov 2022 om 20:19 Goed eten, snelle bezorging
2 nov 2022 om 19:41 Duurde weer es lang met bezorgen .. alle eten over de kop alles was koud .. neem je oorlog bijna geen pinda saus maar je betaald der wel 70 cent voor.. allemaal heel treurig dit .. dit was de laatste keer dat ik der bestel ..
1 nov 2022 om 19:22 Eten was niet warm meer.
31 okt 2022 om 2:22 Prima service en altijd Prima eten.
26 okt 2022 om 20:14 Bezorging duurde best lang. Eten was prima alleen de kapsalon menu is niet lekker, zure knoflooksaus en de shoarma is niett vers. Patat en snacks verder prima.
15 okt 2022 om 7:31 Naar weken eens weer proberen. Patat weinig tot erg hard gebakken betaal je ff 3 euro voor per bakje. Totaal bestelling 26 euro. Nou nou. En dan moet je bellen als niet goed is. Medicatie en al uur wachten. Typ ook niet verder. Geen nut
14 okt 2022 om 21:18 Eten was prima, helaas werden de 2 bestelde kidsboxen niet bezorgd. Dus 2 teleurgestelde kids. Moesten daarna nog een half uur wachten. Wel met 1000 x excuses en 2 milkshakes om het goed te maken. Wat dat betreft keurig opgelost.